Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Even voorstellen aan bijna 100 jaar keukenervaring:

Hallo wij zijn Priscilla, Lodewijk, Rachel en Edith van Keukenland Design in Wolvega en zijn gespecialisseerd in nieuwe keukens en keukenrenovatie.
Wij zijn geen standaard/gewone/normale keukenzaak. Wij zijn niet de zoveelste showroom met dezelfde standaard fabriekskeukens met onduidelijke prijzen en onverklaarbare kortingen op een woonboulevard maar een laagdrempelige, sfeervolle winkel in het friese Wolvega en bieden u een ongekende keuze aan kleuren, maten, materialen en mogelijkheden. 

Of u nu een nieuwe keuken of deuren voor uw Ikea keuken zoekt, uw bestaande keuken wil opknappen of aanpassen, uw werkblad of één of meerdere inbouwapparaten wil vervangen, alles kan bij ons onder 1 dak. 
Onze jarenlange ervaring, vakkennis en deels eigen productie staat garant voor een goed advies, gedegen kwaliteit, echt individueel design en eerlijke en transparante prijzen.

Wij zijn er voor consumenten die tijdens de aankoop van een keuken behoefte hebben aan persoonlijke aandacht, vertrouwen en eerlijk advies. 

Ons zeer uitgebreide assortiment biedt mogelijkheden voor iedereen, of u nu op zoek bent naar een landelijke, een moderne keuken of een keuken met design uitstraling. Ook voor maatwerkkeukens bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij nemen graag de tijd voor u om te luisteren naar uw wensen en voorkeuren en denken we graag met u mee. En niet onbelangrijk: wij zoeken altijd naar een oplossing die past binnen uw budget zonder concessies te doen aan kwaliteit en gebruiksgemak.

Wij werken door heel Nederland en hebben vele tevreden klanten in de regio Wolvega, Steenwijk, Giethoorn, Havelte, Heerenveen, Meppel maar ook in de Polder, Groningen, Apeldoorn, Nijmegen, Huizen en Lage Vuursche! Want dat krijg je met een goede naam: wij zijn niet zomaar een keukenzaak, wij zijn Uw KEUKENSPECIALIST.

Wij hopen u snel te mogen begroeten de koffie/thee staat voor u klaar.
Wilt u een ontwerp en/of offerte laten maken dan is het verstandig om vooraf een afspraak te maken, dan bent u er zeker van dat er een ervaren adviseur beschikbaar is.

Team Keukenland Design Wolvega

Share our website